Maximum protection from a regulated agent

Air Freight services

Als Erkend Luchtvrachtagent biedt Verhoeven.eu u een beveiligde keten van uw luchtvrachtzendingen, met minimale vertraging en controles door de douane. Uw goederen onderweg en in opslag net zo veilig als in de lucht en toch snel op hun bestemming? Kies voor onze Air Freight service.


Gesloten keten

Met onze Air Freight service is de optimale bescherming van uw luchtvrachtzending gewaarborgd en weet u zeker dat er geen onbevoegde bij uw lading komt. Van Verhoeven.eu als uw transporteur tot de airline die uw goederen door de lucht vervoert; de hele keten is gesloten. Dit wordt regelmatig gecontroleerd door de Koninklijke Marechaussee die onaangekondigd toezicht houdt. Alleen door steeds weer aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid te voldoen, behouden we onze status als erkend luchtvrachtagent.

  • Erkend luchtvrachtagent ingeschreven bij de ra/kc database EU Union
  • Grootste TAPA TSR 1 trailervloot van Nederland en TAPA FSR overslaglocaties
  • 24/7 monitoring
  • Hoge frequentie naar Schiphol en Maastricht Aachen Airport

Grootste TSR 1 trailervloot van Nederland

Wist u dat luchtvracht in principe in elke trailer mag plaatsvinden, zelfs een open trailer: Niet bij Verhoeven.eu. Wij hebben de grootste TSR 1 trailer vloot in Nederland en beschikken over TAPA FSR overslaglocaties. Dankzij onze TAPA TSR-, FSR- en Erkend Luchtvrachtagent -certificering in combinatie met 24/7 monitoring weet u zich gegarandeerd van optimale bescherming.

24/7 aanwezig op Nederlandse luchthavens

Verhoeven.eu rijdt met hoge frequentie op de Schiphol en Maastricht Aachen Airport. Hierdoor is vrijwel continue aanwezigheid op deze Nederlandse vliegvelden gewaarborgd. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

De veiligste en voordeligste optie

Alle betrokken processen en personen worden door Verhoeven.eu beheerst, getoetst en gemonitord. We zijn continu alert op zelfs de kleinste details. Door goederenstromen slim te combineren, kunnen we u ook bij dit hoge veiligheidsniveau nog een scherpe prijs bieden.

De beveiliging van luchtvracht wordt steeds strenger. Wij doen daar nog een schepje bovenop. Door constante innovatie gaan wij verder dan de huidige richtlijnen voor een Erkend Luchtvrachtagent. Dat is wat wij robuuste protectie noemen: tot en met safe to fly clearance.

  • Veilig: gesloten keten van vervoer en opslag tot overdracht
  • Voordelig en snel: dagelijks meerdere ritten op de belangrijkste luchtvracht terminals
  • Betrouwbaar: minimale controles, minder oponthoud bij de douane
Ontdek Verhoeven.eu

Bestemmingen - Verhoeven.eu

Dagelijks vele ritten van en naar de Benelux, UK, Duitsland, Polen, Slowakije en Tsjechië. Verhoeven.eu is de …

Ontdek

Hoog beveiligd transport

Transport van waardevolle en diefstalgevoelige goederen dat aan het hoogste veiligheidsniveau voldoet. We bieden u een waterdichte, …

Ontdek