The greatest care gets greater every day

Innovatiekracht

Als we bij Verhoeven.eu een verbetering hebben doorgevoerd, is onze eerste gedachte: hoe zou het nóg slimmer kunnen? Transportinnovatie brengt ons verder en zet u op voorsprong. Dwars door de conventies op zoek naar de verandering die meerwaarde brengt. Die weg willen we samen met u afleggen.

State of mind

Innovatiekracht zit in je, het bepaalt de manier waarop je naar dingen kijkt. Wie niet vastzit in dogma's, kan iets nieuws in beweging brengen. In het geval van Verhoeven.eu levert dat hele concrete resultaten op. We noemen twee voorbeelden. 

Transportinnovatie in de praktijk

  • Altijd op zoek naar vernieuwing
  • Technologische innovaties
  • Netwerkinnovatie

Technologische innovatie: flexibele dubbellader

Hoe kunnen we de ruimte in onze trailers zo flexibel mogelijk benutten? Een heldere vraag die heeft geleid tot een transportinnovatie van formaat: de flexibele dubbellader van Verhoeven.eu. Deze trailer bestaat uit twee niveaus en de laadvloer is volkomen aanpasbaar. Elke meter kan een andere hoogte worden gekozen, passend bij de lading van dat moment. Door intelligente compartimentering kunnen aparte ruimtes worden gecreëerd, zodat goederen volledig gescheiden van elkaar kunnen worden vervoerd.

 

Netwerkinnovatie

Netwerkinnovatie is het voordurend meebewegen met de wensen van onze klanten. Door ons netwerk af te stemmen op de flow van onze opdrachtgevers blijven we op elkaar aangesloten. Dat vereist een continu proces van inspiratie en informatie over en weer. Daar worden we allemaal beter van.

Gerelateerde onderwerpen

Groupage service

We rijden met zeer hoge frequentie naar bestemmingen in West- en Oost-Europa. We vervoeren uw goederen snel, …

Lees verder

Hoog beveiligd transport

Transport van waardevolle en diefstalgevoelige goederen dat aan het hoogste veiligheidsniveau voldoet. We bieden u een waterdichte, …

Lees verder

Onze oplossingen

Verhoeven.eu combineert meer dan 90 jaar ervaring met een grote eigen vloot, eigen logistieke centra en sterke …

Lees verder

Uw specialist

Hoe groter de uitdaging, hoe sterker ons specialisme.

Lees verder
Ontdek Verhoeven.eu