Empowering your supply chain

One-stop-shopping

Uw logistiek volledig uitbesteden aan een partner met meer dan 90 jaar ervaring, een grote eigen vloot, eigen cross-docks en warehouses in West- en Oost-Europa? Dat kan bij Verhoeven.eu. Als u kiest voor one-stop-shopping nemen we u alle zorgen uit handen om uw logistiek naar een hoger niveau te tillen. Tegen aanzienlijk minder kosten. 

Alles in eigen regie

Outsourcing van uw logistiek is een hele stap, dat begrijpen we maar al te goed. Daarom benadrukken we nogmaals dat u in Verhoeven.eu een partner heeft die zélf alles in eigen regie houdt. We hebben eigen chauffeurs, ruim 200 eigen eenheden, een netwerk van op- en overslaglocaties en lokale vertegenwoordiging in de landen waarin we gespecialiseerd zijn.

One-stop-shopping

  • Eén partner voor uw totale logistiek
  • Geen eigen transportafdeling meer nodig
  • Uw logistiek optimaliseren en kosten sterk terugdringen

Strategische bestemmingsspecialist

We zijn de bestemmingsspecialist in de Benelux, UK, Duitsland, Polen, Slowakije en Tsjechië. Voor overige bestemmingen werken we nauw samen met strategische partners, zodat we u een totaaloplossing kunnen bieden voor al uw logistieke uitdagingen. Daarbij voorzien we u van strategisch advies over uw complete supply chain en helpen we u om uw totale logistieke kosten substantieel te verlagen.

Totale logistieke kosten sterk omlaag

One stop shopping betekent: een minimale eigen transportafdeling en een dedicated accountmanager bij Verhoeven.eu. Dat scheelt enorm veel overheadkosten en dat is pas het begin. We gaan alles analyseren en optimaliseren: uw routes, planningen, tijden. Hoe kan het sneller, slimmer, efficiënter? Nu ontdekt u de kracht van ons netwerk: multi pick-ups op meerdere locaties, last-minute pick-ups door de dag heen, retouren, kleine ladingen en grote volumes; alles kan mee en wordt vaak dezelfde of de volgende dag geleverd. 

 

 

Onestopshop: allesomvattende service

We regelen alles voor u tot en met de emballageadministratie van pallets. Heeft u tijdelijke opslag nodig? Ons warehouse staat ter beschikking als uw regionaal magazijn bij overflow. Desgewenst plaatsen we een standtrailer die u gaandeweg de dag vollaadt. Wij nemen 'm mee als hij vol is en zetten er een lege standtrailer voor in deplaats. Zo stemmen we onze logistiek af op uw supply chain. Desgewenst voorzien we onze vrachtwagens van uw logo en huisstijl, zodat ze uw merk uitdragen.

Zet de stap

Heeft u uw logistiek al uitbesteed en wilt u onderzoeken of het voordeliger en betrouwbaarder kan? Wij garanderen u maximale zekerheid en minimaal 10% kostenbesparing! Neem vrijblijvend contact met ons op, dan maken we direct een afspraak. 

Gerelateerde onderwerpen

Economy service

De betrouwbaarheid van Verhoeven.eu tegen de scherpst mogelijke prijs! Het principe is eenvoudig: u geeft ons iets …

Lees verder

Express delivery services

Spoed? We zetten alles op alles om uw goederen zo snel mogelijk te bezorgen. Ongeacht het volume …

Lees verder

Groupage service

We rijden met zeer hoge frequentie naar bestemmingen in West- en Oost-Europa. We vervoeren uw goederen snel, …

Lees verder

Reverse logistics

Wordt uw zending geheel of gedeeltelijk geweigerd, dan staan we voor u klaar. We nemen uw goederen …

Lees verder
Ontdek Verhoeven.eu

Budget Smart Logistics

Zo snel mogelijk, zo veilig mogelijk of zo voordelig mogelijk transport? Bij Verhoeven.eu betaalt u altijd de …

Ontdek

Informatie delen

We beheren en beheersen zowel goederenstromen als informatiestromen. De laatste IT-oplossingen vergroten de efficiency en geven u …

Ontdek

Innovatiekracht

Innovatie brengt ons verder en zet u op voorsprong. We zijn altijd op zoek naar slimmere oplossingen. …

Ontdek