Taking the sustainable road forward

Duurzame grondhouding

Veel van de wereld zien, opent je ogen. Bij Verhoeven.eu voelen we onze verantwoordelijkheid voor de landschappen waar we doorheen rijden. Duurzame logistiek is voor ons logistiek die voldoet aan ISO 14001, met zo min mogelijk CO2-uitstoot en bewuste inkoop van benodigde middelen en materialen. 

Vergroenen wagenpark

Duurzaamheid is voor ons vooral een kwestie van doen. Daarom investeren we al sinds 2000 standaard in de duurzaamste vrachtwagens op de markt, lang voordat ze de norm zijn. Vanzelfsprekend voldoen onze laatste trucks allemaal aan de Euro 6-emissienorm. Zo brengen we de CO2-uitstoot van ons wagenpark steeds verder terug. 

Duurzame logistiek

  • Euro 6 vrachtwagens
  • Volumeoptimalisatie transporten
  • Duurzame inkoop 

Lean and green

Onze CO2-uitstoot verminderen doen we ook door ons netwerk zo slim mogelijk te organiseren en door middel vanvolumeoptimalisatie met zo min mogelijk gedeeltelijk lege vrachtwagens te rijden. Overtochten naar de UK doen we altijd door de tunnel, aanzienlijk milieuvriendelijker dan per boot. 

Duurzaam inkopen

Olie, smeer- en poetsmiddelen kopen we bewust in en datzelfde geldt voor de milieustroom buiten onze vrachtwagens; op de locaties en kantoren. De benodigde materialen worden duurzaam ingekocht, zodat we onze leveranciers ook betrekken bij onze ambities. 

Gerelateerde onderwerpen

Groupage service

We rijden met zeer hoge frequentie naar bestemmingen in West- en Oost-Europa. We vervoeren uw goederen snel, …

Lees verder

Hoog beveiligd transport

Transport van waardevolle en diefstalgevoelige goederen dat aan het hoogste veiligheidsniveau voldoet. We bieden u een waterdichte, …

Lees verder

Onze oplossingen

Verhoeven.eu combineert meer dan 90 jaar ervaring met een grote eigen vloot, eigen logistieke centra en sterke …

Lees verder

Uw specialist

Hoe groter de uitdaging, hoe sterker ons specialisme.

Lees verder