Sharing information to grow knowledge

Informatie delen

Cargo track and trace is pas het begin. In de hedendaagse logistiek gaat het erom zowel de goederenstromen als de informatiestromen te beheren. We gebruiken de laatste IT-oplossingen om onze efficiency te vergroten en u inzicht te geven in uw zendingen. Via electronic order entry en EDI wisselen we informatie met elkaar uit en we koppelen belangrijke gegevens naar u terug in de vorm van customer reports. 

Electronic order entry en EDI

Verhoeven.eu investeert voortdurend in transport communicatie en E-logistics om de processen rond uw transport te optimaliseren. Door middel van electronic order entry zet u heel eenvoudig zelf uw order in ons systeem. Een stap verder gaan onze toepassingen op het gebied van EDI. Hierbij communiceren uw systemen en onze systemen automatisch met elkaar. Dat scheelt veel handmatig werk en sluit menselijke fouten uit. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van EDI voor uw onderneming, neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie. 

Transport communicatie

  • Electronic order entry
  • EDI
  • Management reports

Customer reports

De gegevens die we verzamelen kan van grote meerwaarde voor u zijn. We zijn volledig open en transparant en stellen al onze kennis tot uw beschikking in customer reports. Van track and trace cargo tot managementinformatie; u geeft aan wat u wilt ontvangen en wij koppelen het aan u terug, periodiek of eenmalig. 

Voortdurende informatieanalyse

Alle informatie in onze ERP-, TMS- en WMS-systemen is aan elkaar gekoppeld en onderwerpen we uiteraard ook voortdurend aan onze eigen analyses. Op basis hiervan verbeteren we onze dienstverlening om onze leidende positie te behouden en versterken. 

Gerelateerde onderwerpen

Groupage service

We rijden met zeer hoge frequentie naar bestemmingen in West- en Oost-Europa. We vervoeren uw goederen snel, …

Lees verder

Hoog beveiligd transport

Transport van waardevolle en diefstalgevoelige goederen dat aan het hoogste veiligheidsniveau voldoet. We bieden u een waterdichte, …

Lees verder

Onze oplossingen

Verhoeven.eu combineert meer dan 90 jaar ervaring met een grote eigen vloot, eigen logistieke centra en sterke …

Lees verder

Uw specialist

Hoe groter de uitdaging, hoe sterker ons specialisme.

Lees verder
Ontdek Verhoeven.eu