Driven by passion

Gedreven medewerkers

Vanaf uw eerste contact met Verhoeven.eu merkt u het: wij leven voor logistiek. Er is niets in de hele wereld waar ons hart sneller van gaat kloppen. Die overgave maakt het verschil. De beste vrachtwagens en systemen zijn te koop, maar nergens vindt u mensen met zo'n passie voor transport. We staan te popelen om voor u op weg te gaan. 

We zijn niet zomaar een transportbedrijf. Al bijna 100 jaar zit logistiek in onze genen. We spreken uw taal, kennen uw uitdagingen en voelen ons maximaal betrokken bij elke zending, groot en klein.

Gedreven medewerkers

  • Ruim 100 jaar passie voor logistiek
  • Open en eerlijke samenwerking
  • Uw sparring partner 

Als uw logistiek partner mag u van ons een open en eerlijke samenwerking verwachten. Met korte lijnen, 24 uurs-bereikbaarheid en klare taal. We denken kritisch met u mee en zijn eigenwijs als het moet. Alleen omdat we u de beste oplossing willen aanreiken. Dat doen we de door samen met u op te trekken; niet tegenover elkaar, maar naast elkaar. 

Gerelateerde onderwerpen

Groupage service

We rijden met zeer hoge frequentie naar bestemmingen in West- en Oost-Europa. We vervoeren uw goederen snel, …

Lees verder

Hoog beveiligd transport

Transport van waardevolle en diefstalgevoelige goederen dat aan het hoogste veiligheidsniveau voldoet. We bieden u een waterdichte, …

Lees verder

Onze oplossingen

Verhoeven.eu combineert meer dan 90 jaar ervaring met een grote eigen vloot, eigen logistieke centra en sterke …

Lees verder

Uw specialist

Hoe groter de uitdaging, hoe sterker ons specialisme.

Lees verder