Faster than a courier
(and cheaper too)

Express delivery services

Voor een spoedzending, belt u nu meteen Verhoeven.eu en we komen in actie. We zetten alles op alles om uw goederen zo snel mogelijk te bezorgen, vaak nog dezelfde dag. Ongeacht het volume en de afmetingen, onze Express service is de snelste oplossing in de markt.

 

Neem contact op

Spoedkoerier? Onze Express service is sneller!

Verhoeven.eu Express is sneller, voordeliger én milieuvriendelijker dan een gewone spoedkoerier. We zijn elke dag op de weg met ruim 200 vrachtwagens en zorgen ervoor dat uw zending per direct en met speciale voorrang meegaat. Daardoor zijn we zelfs sneller dan een vliegtuig én we kunnen op meerdere locaties goederen ophalen. Bovendien rijden onze trucks toch, dus het milieu wordt niet extra belast. Vergelijk dat maar eens met sneltransport dat speciaal voor uw spoedlevering wordt ingezet. Met onze Express service spaart u geld en het milieu.


Express transport van Verhoeven.eu 

  • Supersnelle Express service naar de Benelux, UK, Duitsland, Polen, Slowakije en Tsjechië
  • Uw spoedzending vaak nog dezelfde dag afgeleverd
  • Voordeliger en milieuvriendelijker dan een spoedkoerier

Spoed is bij ons ook echt spoed

We maken onze beloften altijd waar. Met dank aan ruim 20 jaar express ervaring, de ongekend hoge frequentie van onze ritten en een uitgekiend netwerk in de Benelux, UK, Duitsland, Polen, Slowakije en Tsjechië. We zijn klaar voor uw express zending, hoe sneller hoe beter.

Ontdek Verhoeven.eu

Het Netwerk

Bekijk de snelle transittijden, voor express, groupage en economy service.

Ontdek

Informatie delen

We beheren en beheersen zowel goederenstromen als informatiestromen. De laatste IT-oplossingen vergroten de efficiency en geven u …

Ontdek

Smart network

Via Verhoeven.eu staat het slimste netwerk van de Benelux, UK, Duitsland, Polen, Slowakije en Tsjechië tot uw …

Ontdek