Superior safety for your most valuable cargo

Hoog beveiligd transport

U heeft waardevolle goederen te vervoeren, wij hebben de grootste vloot TSR trailers en ruim 20 jaar ervaring met transport dat aan de allerhoogste TAPA FSR veiligheidseisen voldoet. Kies voor de capaciteit, de zekerheid en een eigen netwerk binnen acht landen in West- en Oost-Europa die dagelijks meerdere malen worden beleverd. 


Transport van multimediadragers als dvd's en games is een afzonderlijk specialisme van Verhoeven.eu, lees meer over multimediatransport.

 

TAPA security

U zoekt een transporteur die u maximale veiligheid garandeert? Goed dat u onze website heeft gevonden. Al onze vrachtwagens en gebouwen zijn TAPA-gecertificeerd of TAPA-compliant en voldoen dus aan de zeer strenge eisen van de Transported Asset Protection Association (TAPA). TAPA transport? Verhoeven.eu.
 

Dat wij zoveel capaciteit TAPA-gecertificeerd hebben, stelt ons in staat uw transport zeer concurrerend uit te voeren. Het veiligheidsniveau verhogen en tegelijkertijd de kosten verlagen? Verhoeven.eu maakt het waar. 

Waterdichte keten

De afgelopen jaren hebben we intensief geïnvesteerd in onze vloot, gebouwen en medewerkers. Al onze vrachtwagens hebben de hoogste gradatie TSR-certificering, warehouses en kantoren zijn FSR-gecertificeerd of FSR-compliant en medewerkers en chauffeurs volgen een strak trainingsschema. Het resultaat is een waterdichte TAPA FSR keten, waarbij we u delivery on wheels kunnen bieden: in één rechte lijn van inladen tot afleveren, met 24/7 monitoring onderweg.

Valuable cargo transportation 

-  TAPA transport van uw waardevolle en diefstalgevoelige goederen
-  Vandaag nog naar de Benelux, UK, Duitsland, Polen, Slowakije en Tsjechi
-  Betrouwbaar: 99,7% op tijd en 99,8% onbeschadigd

Volledige regie

We kennen alle problemen, valkuilen en oplossingen rond diefstalgevoelige ladingen. Naast alle controlesystemen en toezichtsystemen kiezen we voor eigen regie in het hele netwerk. We werken met eigen vertegenwoordiging op alle bestemmingen, onze lokale mensen ontfermen zich ter plaatse over uw lading. Uw valuable cargo is gedurende het hele transport veilig. Daar mag u zeker van zijn. 

Tapa SFR maakt aanvullend verzekeren makkelijk

Verzekeringsmaatschappijen zijn zo overtuigd van ons veiligheidsniveau dat aanvullende verzekeringen op onze transporten mogelijk zijn, ongeacht de waarde van uw zending.

Wereldspelers vertrouwen op ons

Ten aanzien van veiligheid gaan wij verder waar andere stoppen. Dat wordt erkend door veel grote A-merken én leidende logistieke dienstverleners. We rijden zowel rechtstreeks voor leveranciers als voor wereldspelers in logistiek die we hier niet kunnen noemen. Zij vertrouwen hun waardevolste producten toe aan Verhoeven.eu. En u?

Gerelateerde onderwerpen

Express delivery services

Spoed? We zetten alles op alles om uw goederen zo snel mogelijk te bezorgen. Ongeacht het volume …

Lees verder

Het Netwerk

Bekijk de snelle transittijden, voor express, groupage en economy service.

Lees verder

Make bulk - break bulk / Crossdocking

Op strategisch gelegen cross-docks maken we van uw goederen elke gewenste lading. Value added logistics op maat. …

Lees verder
Ontdek Verhoeven.eu

Budget Smart Logistics

Zo snel mogelijk, zo veilig mogelijk of zo voordelig mogelijk transport? Bij Verhoeven.eu betaalt u altijd de …

Ontdek

Duurzame grondhouding

Duurzame logistiek is voor ons logistiek die voldoet aan ISO 14001, met zo min mogelijk CO2-uitstoot en …

Ontdek