We are safely the number one multimedia carrier

Multimediatransport

Niemand kent multimedia transport beter dan Verhoeven.eu. We zijn de marktleider in de Benelux en UK en hebben meer dan 35 jaar ervaring in het vervoeren van waardevolle, diefstalgevoelige ladingen als cd's, dvd's en games. Met de grootste TAPA-gecertificeerde vloot en een eigen netwerk in acht landen in West- en Oost-Europa bieden we u de hoogste gegarandeerde veiligheid tegen scherpe tarieven.

Transport van waardevolle producten als computers, consoles en audiovisuele apparatuur is een afzonderlijk specialisme van Verhoeven.eu, lees meer over hoog beveiligd transport.

Multi drop en pick up: we verzorgen de gehele keten

TAPA transport

U zoekt de snelste en veiligste multimediatransporteur? Dan komt u vanzelf bij Verhoeven.eu uit. Al onze vrachtwagens en gebouwen zijn TAPA-gecertificeerd of FSR-complianten voldoen dus aan de zeer strenge eisen van de Transported Asset Protection Association (TAPA).

 

 

Waterdichte keten

De afgelopen jaren hebben we intensief geïnvesteerd in onze vloot, gebouwen en medewerkers. Het resultaat is een waterdichte logistieke keten in multimediatransport. Zo rijden we onze internationale lijndiensten altijd met twee chauffeurs, zodat onze vrachtauto's niet stil staan en we u delivery on wheels kunnen bieden: in één rechte lijn van inladen tot afleveren, met 24/7 monitoring onderweg. Lees meer over onze controlesystemen en toezichtsystemen

Maximale efficiency

Met de veiligheid gegarandeerd, doen we er natuurlijk alles aan om uw transport ook zo efficiënt mogelijk te maken. Dankzij ons marktleiderschap in combinatie met een sterke ketenspecialisatie kunnen we multi pick-up en multi drop verzorgen, bijvoorbeeld ten aanzien van packaging en printing. We brengen cd, hoesje en boekje samen in één slim gecoördineerde rit. Van grondstof, via halffabrikaat tot eindproduct. We bedienen de gehele keten.Zo bespaart u aanzienlijk op uw maximaal beveiligde logistiek. 

Multimedia transport

  • TAPA transport van multimediadragers als dvd's en games
  • Vandaag nog naar de Benelux, UK, Duitsland, Polen, Slowakije en Tsjechië
  • Betrouwbaar: 99,7% op tijd en 99,8% onbeschadigd
     

Volledige regie

We kennen alle problemen, valkuilen en oplossingen rond diefstalgevoelige ladingen. Naast alle veiligheidsmaatregelen kiezen we voor eigen regie in het hele netwerk. We werken met eigen vertegenwoordiging op alle bestemmingen, onze lokale mensen ontfermen zich ter plaatse over uw lading.

Wereldspelers vertrouwen op ons

We rijden zowel rechtstreeks voor grote A-merken als voor wereldspelers in logistieke dienstverlening die we hier niet kunnen noemen. Zij vertrouwen hun waardevolste multimediazendingen toe aan Verhoeven.eu . En u?

Gerelateerde onderwerpen

Budget Smart Logistics

Zo snel mogelijk, zo veilig mogelijk of zo voordelig mogelijk transport? Bij Verhoeven.eu betaalt u altijd de …

Lees verder

Express delivery services

Spoed? We zetten alles op alles om uw goederen zo snel mogelijk te bezorgen. Ongeacht het volume …

Lees verder

Hoog beveiligd transport

Transport van waardevolle en diefstalgevoelige goederen dat aan het hoogste veiligheidsniveau voldoet. We bieden u een waterdichte, …

Lees verder
Ontdek Verhoeven.eu

Het Netwerk

Bekijk de snelle transittijden, voor express, groupage en economy service.

Ontdek

Informatie delen

We beheren en beheersen zowel goederenstromen als informatiestromen. De laatste IT-oplossingen vergroten de efficiency en geven u …

Ontdek

Smart network

Via Verhoeven.eu staat het slimste netwerk van de Benelux, UK, Duitsland, Polen, Slowakije en Tsjechië tot uw …

Ontdek

Toezichtsystemen

Strenge toezichtsystemen stellen ons in staat de beveiliging waterdicht te houden en onze dienstverlening steeds verder te …

Ontdek