Making sure everything's secure

Toezichtsystemen

De hoge veiligheidsgraad van onze logistieke diensten wordt gewaarborgd door strenge controle én transport monitoring. Van onze toezichtsystemen gaat een sterke preventieve werking uit; ze stellen ons in staat de beveiliging waterdicht te houden. Bovendien helpt de continue informatie en feedback om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren.

Permanente controle

De toezichtsystemenbinnen Verhoeven.eu zijn geheel conform de richtlijnen van ISO 9001 en TAPA ingericht. Door informatie uit ERP, TMS en WMS nauwgezet aan elkaar te koppelen vindt permanente transport monitoring plaats. Zodra niet alles op elkaar aansluit, signaleert het systeem dat direct. Via tracking & tracing vindt bovendien 24/7 monitoring van elke zending plaats.

Transport monitoring

  • Conform ISO 9001 en TAPA
  • 24/7 monitoring
  • Koppeling informatiesystemen

Non conformity: blijven leren

In het ERP-systeem wordt non conformity nauwgezet bijgehouden. Afwijkingen worden automatisch geregistreerd en eventuele fouten zijn eenvoudig te traceren. Zo is altijd precies duidelijk waar de verantwoordelijkheid ligt en hoe zaken in de toekomst beter kunnen worden aangepakt. Non conformity is belangrijk bij transport monitoring, klantreportages en evaluaties.

Gerelateerde onderwerpen

Groupage service

We rijden met zeer hoge frequentie naar bestemmingen in West- en Oost-Europa. We vervoeren uw goederen snel, …

Lees verder

Hoog beveiligd transport

Transport van waardevolle en diefstalgevoelige goederen dat aan het hoogste veiligheidsniveau voldoet. We bieden u een waterdichte, …

Lees verder

Onze oplossingen

Verhoeven.eu combineert meer dan 90 jaar ervaring met een grote eigen vloot, eigen logistieke centra en sterke …

Lees verder

Uw specialist

Hoe groter de uitdaging, hoe sterker ons specialisme.

Lees verder
Ontdek Verhoeven.eu

Controlesystemen

Om u TAPA-gecertificeerd transport van het hoogste veiligheidsniveau te bieden, zijn we continu alert op zelfs de …

Ontdek