Taking control is in our system

Controlesystemen

Om u transport van het hoogste veiligheidsniveau te bieden, zijn we continu alert op zelfs de kleinste details. Onze controlesystemen zorgen daarvoor. Dat verloopt grotendeels geautomatiseerd, dankzij volledige integratie in ons Transport Management Systeem (TMS) en 24/7 monitoring van trucks, gebouwen, trailers en ladingen. 

TAPA, TSR en FSR

Verhoeven.eu is actief lid van TAPA, de vereniging die zich wereldwijd inzet om verliezen in de logistieke keten te beperken. Al onze vrachtwagens voldoen aan de strengste TSR-certificering en onze gebouwen zijn FSR-gecertificeerd of FSR-compliant. Met onze constrole systemen garanderen we u dat al onze processen waterdicht zijn, van de vrachtwagenbeveiliging tot toegangscontrole bij onze gebouwen en verplichte trainingen van medewerkers en chauffeurs.

 

 

Lees meer over deze strenge veiligheidsnormen op de website van TAPA

Transportbeveiliging van het hoogste niveau

  • Alle mensen en materieel TAPA-gecertificeerd
  • 24/7 monitoring
  • Transport management systeem 

Geavanceerd TMS

Alle logistieke informatie binnen Verhoeven.eu komt samen in ons Transport Management Systeem. Binnen het TMS controleert een 'virtual agent' continu of ritten, op- en overslag conform de veiligheidsrichtlijnen van TAPA en de procedures van de klant worden uitgevoerd. Eventuele afwijkingen worden op voorhand gesignaleerd en gecorrigeerd. Het systeem genereert automatisch een 'no go', als er iets niet klopt en geeft een order pas vrij als deze 100% in orde is.

 

Gecontroleerde routes en 24/7 monitoring

Elke rit wordt vooraf uitgestippeld door het TMS en chauffeurs mogen alleen door onze controlesystemen goedgekeurde, veilige routes rijden. Dit wordt ook continu gecontroleerd tijdens het transport. Er vindt 24/7 monitoring plaats van vrachtwagens, trailers en lading. Ook onze logistieke gebouwen worden permanent in de gaten gehouden vanuit het Verhoeven.eu hoofdkantoor in Uden. 

 

Continu transport

De meest kwetsbare vracht is stilstaande vracht, daarom rijden we altijd met twee chauffeurs. De vrachtwagen kan vrijwel continu doorrijden en ook onderweg zijn er strikte beveiligingsmaatregelen om zelfs rijdende veiligheidsrisico's in te perken. Zo waarborgen we transportbeveiliging op alle mogelijke manieren. 

Gerelateerde onderwerpen

Groupage service

We rijden met zeer hoge frequentie naar bestemmingen in West- en Oost-Europa. We vervoeren uw goederen snel, …

Lees verder

Hoog beveiligd transport

Transport van waardevolle en diefstalgevoelige goederen dat aan het hoogste veiligheidsniveau voldoet. We bieden u een waterdichte, …

Lees verder

Onze oplossingen

Verhoeven.eu combineert meer dan 90 jaar ervaring met een grote eigen vloot, eigen logistieke centra en sterke …

Lees verder

Uw specialist

Hoe groter de uitdaging, hoe sterker ons specialisme.

Lees verder
Ontdek Verhoeven.eu

Gedreven medewerkers

Vanaf uw eerste contact met Verhoeven.eu merkt u het: wij leven voor logistiek. Die overgave maakt het …

Ontdek

Smart network

Via Verhoeven.eu staat het slimste netwerk van de Benelux, UK, Duitsland, Polen, Slowakije en Tsjechië tot uw …

Ontdek

Toezichtsystemen

Strenge toezichtsystemen stellen ons in staat de beveiliging waterdicht te houden en onze dienstverlening steeds verder te …

Ontdek